Home » Bygga & Bo

Bygga & Bo

husI Falkenberg så finns det alltid många attraktiva hus och tomter lediga både på landsbygden, centralt och vid kusten. Det kan dock vara en bra idé att inte vänta allt för länge med att flytta hit då staden och kommunen växer så att det knakar för varje år som går.

Ifall du skulle vilja köpa din egna tomt och sätta upp ett hus själv så finns det väldigt vackra tomter för alla smaker. Och om man jämför priserna i Falkenberg med närliggande städer och kommuner så kommer du att kunna hitta tomter med väldigt förmånliga priser i jämförelse.

Eftersom att Falkenberg blir allt mer populärt så är det desto svårare att kunna hyra en lägenhet centralt då köerna kan vara flera år långa. Så att ifall du har på känn att du kanske kommer att flytta till Falkenberg så kan det vara smart att ställa sig i bostadskön så snabbt som möjligt, det största fastighetsföretaget i Falkenberg är FaBo och håller i runt 2 700 st hyreslägenheter. Ifall du inte har tid att stå och vänta i bostadsköer så går det alltid att hyra i andrahand eller bita ihop och köpa ett hus eller lägenhet.