Skip to content
Home » Nyheter » Vad händer i Falkenberg?

Vad händer i Falkenberg?

  • by
Beach Party

Falkenberg är en av Sveriges härligaste sommarstäder och det pågår ständigt olika evenemang i staden. Om du vill ha koll på vad som händer i Falkenberg, till exempel inför en flytt, kan du hålla koll på deras eventkalender. Staden har återigen börjat starta upp olika evenemang efter pandemin som satte stopp för en del år 2020.

Om du ska flytta till Falkenberg är du säkerligen nyfiken på vad som händer i staden och vad du kan engagera dig i. Då har du också en bra möjlighet att träffa nya vänner och bekanta.

Spela golf i Falkenberg

Falkenberg ligger precis vid vattnet och då är det inte så konstigt att de lockar till sig en massa gäster under sommaren. Du har till exempel flera fina golfbanor i närheten dit du kan åka och spela golf eller äta god mat.

Många föreningar arrangerar upplevelsepaket där du kan spela golf för två och samtidigt upptäcka allt som Falkenberg har att erbjuda. Ska du bo i staden kan du träffa andra människor med samma intresse som du och gå med i golfklubben.

Vad händer i Falkenberg på sommaren?

Om du vill ha tips på vad som händer i Falkenberg under sommaren ska du spana in vår lista nedan. Här finns massor med tips:

  • En stor bilträff kallad Wheels & Wings
  • Flera teaterföreställningar och shower
  • Utflykter till närliggande Gekås

Bo på lyxigt spa-hotell

Om du vill uppleva vad som händer i Falkenberg på bästa möjliga sätt kan du alltid boka in dig på deras lyxiga spahotell. Det heter Strandbaden och ligger precis vid vattnet. Från ditt rum har du en magisk utsikt.

Här kan du ta chansen att gå på spa, äta god mat och bara njuta av allt som Falkenberg har att erbjuda. Det är verkligen en fantastisk stad som måste upplevas någon gång. Du kan enkelt ta dig in till centrum för att gå på en föreställning eller något annat roligt.