Skip to content
Home » Nyheter » Vallarnas friluftsteater firar 20-års jubileum

Vallarnas friluftsteater firar 20-års jubileum

  • by

vallarna

 

Vallarnas friluftsteater fyller 20 år. 1996 bjöd den vackra teatern på den första buskisen under bar himmel. En perfekt sommarutflykt som passar hela familjen!

 

Man hoppas med hjälp av20-års jubileumet slå publikrekord som 2011 var på över 74 000 människor. Var med Vallarnas friluftsteater när de firar födelsedag med genom en jubileumfars och en stor ensemble! Nytt ansikte för teatern i år är Bertram Heribertsson, känd som får favorit Reine i den gamla 90-tals serien “Tre kronor” – spännande!

 

Jäkelskap i kikar´n

Året är 1995 och en värdefull tavla har blivit stulen av pensionatsparet Dagmar och Våge.   Pensionatet Solhöjden är fullbokat, Dagmar är på sjukhus och Våge  misstänker alla gäster för att ha stulit den värdefulla tavlan. Det kan vara greve Hökenhjelm, hans hustru Grevinnan?  Eller är det luffaren i ladan? Våge måste lösa detta mysterium med hjälp av brevbäraren Dag-Otto.

 

Sedan innan finns det lustspel med namnen “Brännvin i kikar´n” och “Bröllop i Kikar´n”den så nu är det dags för le grande finale i “Kikar´n triologin”.

 

Gör ett besök på denna skrattfest där både nya och välkända ansikten medverkar!

Boka här.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *