Skip to content
Home » Nyheter » Barnföreställning i Falkhallen

Barnföreställning i Falkhallen

  • by

Falkhallen med stöd av Kultur i Halland har bjudit in till flertalet barnföreställningar under våren och nu är det snart dags för deras sista teaterakt.

 

Teater är en lockande aktivitet för barnfamiljer i Falkenberg. Som vi vet kan barn lätt tappa tålamodet och därför är Falkhallens föreställningar mellan 30 – 40 minuter långa, vilket är lagom för att stämningen ska upprätthållas. På ett spännande och fantasifullt sätt skiner sunda budskap ut över de förväntansfulla barnen.

 

Den 29/5 är det dags för den sista föreställningen den här våren. BARBIE-NILS OCH PISTOLSPROBLEMET handlar om pojken Nils som fyller 5 år, och den här födelsedagen ska han få köpa precis vad han vill i en leksaksaffär. Problemet är att Nils vill köpa en barbiedocka medan Nils pappa tycker att det är mer passande för Nils att köpa en leksakspistol. Det är en spännande föreställning med ett budskap om att våga vara sig själv.

Den här föreställningen lämpar sig till barn i åldern 4-7 år.

 

Biljetter till BARBIE-NILS OCH PISTOLPROBLEMET  kostar endast 25 kronor och kan köpas på Falkenbergs bibliotek eller i Falkhallen. Biljetterna kan köpas först en timme innan dess att föreställningen börjar.

 

Vare sig ni besökt Falkhallens teater innan eller inte tycker jag att barnfamiljer ska passa på att se denna sista föreställning. Teater är ofta väldigt uppskattat av barn och det är ett perfekt sätt att avrunda helgen på!
Barnföreställning i FalkhallenBild från Falkenberg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *