Skip to content
Home » Nyheter » Halv åtta hos mig i Falkenberg

Halv åtta hos mig i Falkenberg

halv åtta hos mig

I måndags startade det populära programmet Halva åtta hos mig i Falkenberg. Det är alltid kul att få se bekant miljö i tv-rutan. Det är Falkenbergarna Anne Lang, Ulf Aronsson, Sarita Gustavsson och Alexander Bennheden som medverkar i det roliga och inspirerande programmet. Det som chockerade mig lite var att programmet faktiskt spelades in för ett år sedan. Jag trodde att det spelade in ett par veckor innan det visades på TV.

Man kan läsa i en liten kort intervju i  Falkenbergposten med Alexander Bennheden om hur en dag såg ut vilket är väldigt intressant. TV-teamt kom hem till honom klockan åtta på morgonen och de lämnade hans bostad klockan 01 på natten. Han berättar vidare att de filmade allt han gjorde och när han plockade upp varor i matvaruaffären var han tvungen att göra det två gånger. Alexander tycker att det var en riktig pärs. Han berättar vidare för Falkenbergposten att det var riktigt nervöst, 800 000 personer ska se han hacka lök vilket Alexander medger att han kanske inte är så bra på.

Alexander bjöd upp på en riktigt härlig middag .De bjöds på höstpizza med svamp , älginnanlår med rotfruktsjansson och gräddkokt svartkål med rödvinsås. Till efterrätt vart det äpplen med valnötter och vaniljsås.

Halv åtta hos mig är ett riktigt roligt koncept där man bjuder hem tre främlingar på middag. Jag skulle verkligen vilja höja ett finger för denna fantastiska idé, detta passar utmärkt för alla nyinflyttade i Falkenberg, på så sätt lär ni känna ny människor. Inte bara det så är detta perfekt event för vänner och familj också. Prova, det är riktigt kul och dessutom slipper ni ha filmkamera och 800 000 personer som kollar på dig när du hackar lök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *