Skip to content
Home » Nyheter » J-dagen

J-dagen

jdagen611

J-dagstraditionen är en fantastiskt tradition som kommer från Danmark. Det är en traidion som från början började med att Tuborg lanserade sina Julebrygd under stora festligheter som det sedan började kalla J-dag. Denna danska tradition har Falcon anamnat under dem senaste åren där det också firar J-dagen fast med en egen variant. J-dagen går ut att Falcon kör ut julölet från bryggeriet i Falkenberg krögare med häst och vagn. Boka in 6 november i din kalender och delta i J-dagen med Falcon.

Det brukar vara mycket uppskattat med publik längs hela vägen och krogarna är fyllda med falkenbergbo som vill provsmaka årets brygt!

Så här ser dagens schema ut:
17.00 Ocean Hotel
17.15 Falkenberg Strandbad
17.30 Vallarna, här tänds facklorna
17.45 passerar över Tullbron
17.50 Gustaf Bratt
18.00 Harrys
18.10 King Hill
18.20 Hermans
18.30 Syrran & Brosan

Råkar du inte vara i Falkenberg den 6:de November och istället är i Stockholm så kan vi berätta att J-dagen har sedan 2013 även firats i Stockholm. Falcon kör ut julöl på fat till utvalda krogar i Gamla Stan och på Södermalm. Kortegen startar på Roddarholmen och går sidan vidare längs söder. J-dagen blir allt mer populär i vårt land och mer och mer folk letar sig ut längs gatorna för att följa med på detta fantastiska roliga event. Självklart kommer det finns alkoholfri julöl att prova för den som föredrar alkoholfritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *