Skip to content
Home » Nyheter » Höstlov i Falkenberg

Höstlov i Falkenberg

ladda ned

I Falkenberg finns det alltid mycket att göra och under höstlovet finns det extra mycket att göra för att aktivera alla lediga barn. Här kommer ett axplock för vad vi tycker verkrar mest spännande att sysselsätta sig med under ledigheten. Vill du ha reda på vad som händer mer under höstlovet så grabbar du tag i en “Händer i höst- kultur för barn och unga” broschyr.

Klitterbadet – Här kan du bada i Sveriges enda 50-meters saltvattensbassäng. Barnen kan leka och du kan motionssimma samtidigt. Bassängen håller en temperatur på 28 garader.

Bowling – På Badhusvägen hittar du Bowlinghallen. Bowling är en utmärkt sysselsättning som är kul för alla åldrar.

Falkenbergs ishall – Åk allmänhetens i ishallen som du hittar vid Kristineslätt

Bio – Kolla in någon spännande film på bion på Stadsbion

Vallarna – Besök det fantastiskt vackra naturområdet. Det finns lekplats med många klätterställningar och gungor samt en spännande äventyrsbad där man kan balansera på stockar till exempel. Du hittar även ett minizoo i Vallarna med getter och höns. I vallarna hittar du även frisbeegolf, minigolf och friluftsteater, boulebana, toaletter, picnincbord och en motionsslinga som är elbelyst.

Skateparken – Under sommaren år 2009 invigdes skateparken där du hittar över 1000 kvadratmeter betong med olika funktioner och åkmoment.

Parkourbanan – Parkour är en konst där du ska ta dig över hinder. I Falkenberg hittar du en Parkourbana som påminner mycket om en militärhinderbana och som vanligt när det gäller parkour finns det inga regler och du kan ta banan precis som du vill och passar dig.

SIA glass Oultet – Besök SIA glass fabrik och köp billig glass

Gurbänken – Är en upplevelsepark som ligger mitt i Vessigebro där du kan träna, leka, spela bollspel, boule och till lunch kan du grilla krov till exmepel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *