Skip to content
Home » Nyheter » Rhapsody in Rock

Rhapsody in Rock

wells2

Den 8 augusti nu på lördag smäller det rejält på Rådhustroget. Tack varje Falkenberg Sparbank kommer den beryktade Robert Wells med sällskap till staden. Rhapsody in Rock med Robert Wells i spetsen kommer hålla i en tre timmars lång jubileumsföreställning. Detta kommer bli en extremt härlig kväll där du även kommer kunna se Sofia Källgren, Lagaylia Frazier, Johan Boding, The Vocalettes samt medlemmar ur den fantastiska Wellskören från Körslaget. Förutom det kommer det även komma en hemlig gäst. Undra vem det kan vara. Vi vet!

Kvällen kommer avslutas med ett fyrverkeri direkt över torget som får nyårsafton blekna av avund. Hur härligt låter i inte det? Det är här en dag som vi alla kommer minnas här i Falkenberg. Vädret förespås att bli alldeles utmärkt. Ta med dig nära och kära. Är du i tankarna att flytta till falkenberg är det verkligen en dag som denna som du ska komma på besök.

Rhapsody in Rock är en konsertturné som utförs av Robert Wells med gäster. Rhapsody in Rock har funnits sedan 1989 dock tog det nästan tio år innan det slog igenom i folkhemmen. 1998 kom den efterlängtade succén. Sedan dess har Rhapsody in Rock varit en välbesökt årlig sommarturné runt om i vårt avlånga land.

Biljetterna till detta fantastiska event hittar ni på Falkenbergs Turistinformation. Ni kan även ringa dem på 0346- 88 61 01.

 

PS. Glöm inte att rocka loss på lördag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *