Skip to content
Home » Nyheter » Sommarkonserter på fiskekrog

Sommarkonserter på fiskekrog

glommens

I sommar kan vi se fram emot ett gäng härliga konserter på Glommens fiskekrog.

Njut av en sommarkväll med god mat på Glommens fiskekrog där närheten till havet präglas i maten då det finns smaskiga fisk och skaldjursrätter täckt av karibisk känsla, för att sedan njuta av livemusik från ett gäng kända artister under bar himmel.

 

Fröken Elvis är först ut denna sommar med att gästa fiskkrogen. Fröken Elvis är en grupp på fem tjejer som just nu turnerar runt i Sverige.

Nästa sunset consert är den 14 juli då Louise Hoffsten kommer och ska dela med sig av sin blues-influerade musik. Vi ser fram emot att se den kända artisten som tagit hem både grammispriser och rockbjörn ta plats vid vattnet och ge oss en bra kvällsshow.

16 juli får krogen besök av The Refreshments som består av fyra män som bjuder på en fantastisk 50-tals rockshow.

21 juli intar Elin Ruth scenen på sunset consert. Elin med sin vackra sångröst kommer att framföra ett poppigt och rockigt gung.

27 juli kommer funk/hiphop gruppen M-Rock att inta scenen. Några kanske känner igen Emrik från StoneFunkers där han spelade innan de gick skilda vägar och han satsade på en solokarriär.

29 juli ska Anna-Lena Winter som kommer från Glomma inta scenen. Till förband kommer Simon Andersson att bjuda på countrymusik influerat av både rock och popmusik.

5 augusti är det 70-tals afro-funk som gäller. Sex killar från Frankrike och Togo kallar sig Vaudou Game kommer att bjuda på en härlig kväll.

20 augusti är den sista sunset conserten det här året och det är artisten Kristofer Åström som ska få avsluta sommaren på bästa sätt med sin Indie och rockmusik.

 

Vill man köpa biljetter till kommande Sunset conserts kan man vända sig till Glommens fiskekrog, Falkenbergs turistbyrå och hos alla TICNET-ombud. Man kan även direktboka genom att maila till info@glommensfiskekrog.se

 

 

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *