Skip to content
Home » Nyheter » Tips vad du kan göra i Falkenberg på vintern

Tips vad du kan göra i Falkenberg på vintern

falkenberg-strandbad-vinter-52c68b83d3b4d

Falkenberg är inte bara en stad som är underbar att uppleva under våren och sommaren utan här hittar du många spännande aktiviteter som passar alla. Du kan gå på SPA, revy, prova choklad, åka längdskidor, du kan till och prova på skidskytte vilket är riktigt häftigt och tillför ännu en dimension i din fritidsaktiviteter.

  • Evenemang: Falkenberg är verkligen en evenemangsstad året om. Du har en handfull av musikaler, teater, dans och musikevenemang att välja mellan. Välj och vraka bland alla kulturaktiviteter!
  • SPA: I Falkenberg hittar du enligt mig en av Sveriges bästa SPA. Här kan du njuta och slappna av i lantlig miljö.
  • Provningar: I Falkenberg har du lyxen av att du kan välja mellan massor av olika spännande provningar så som att prova vin, rom, choklad, öl och mycket annat smarrigt. Det är helt klart en av mina egna favoritsysslor! Du lär dig något samtidigt som du får dricka eller smaka något gott!
  • Gårdsbutiker: Har du tråkigt en dag? Perfekt, bege dig ut till en av alla gårdsbutiker som finns och stötta det lokala. Här kan du köpa ekologiskt och närproducerat. Eller vad sägs om lantbröd, kött i världsklass och lite ekologisk krydda? Underbart!
  • Naturen: I Sverige är vi bortskämda med att en vacker natur som alla får ta del av. Och i Falkenberg hittar du många naturreservat att besöka. Naturen kan vara extremt vacker på vintern. Kort och gott, ge dig ut i Naturen!
  • Vinteraktiviteter: I Falkenberg finns det flera alternativ till till ett fantastiskt friluftsliv. Som jag nämnde ovan har du tillgång till naturen och dess reservat. Du kan bege dig till slalombacken i Ullared t.ex. Du kan prova på skidskytt eller kanske nöjer du dig med att åka längdskidor? Just det, självklart kan du åka skridskor i ishallen också.

Som du märker behöver du inte gå rastlös under vintertiden i Falkenberg. Här finns det gott om saker att göra. Har ni några tips på flera saker att göra, kommentera gärna då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *