Skip to content
Home » Nyheter » Vad längtar du efter?

Vad längtar du efter?

  • by

Skärmklipp

Är du pensionär och skulle vilja ha en samhörighet med andra pensionärer? Eller vill du hitta till ett aktivare liv där du går på trevliga aktiviteter? PRO är Sveriges största pensionärsorganisation och förenar pensionärer till att skapa ett bättre och roligare liv.

 

PRO arbetar för att göra skillnad i pensionärsfrågor, de skapar aktiviteter och sänder ut en tidning till sina medlemmar nio gånger om året. För att bli medlem i PRO krävs det att man har någon form av pension, eller att man bor tillsammans med en PRO-medlem. Man väljer själv om man vill tillhöra sin närmaste PRO-förening eller om man vill gå till den PRO-förening vars verksamhet tilltalar dig. Det kostar mellan 240 kronor till 320 kronor per år att vara medlem, beroende på vilken förening man tillhör.

Förmåner man mottar som PRO-medlem:

  • Medlemserbjudande – det finns en mängd erbjudande inom olika kategorier som transport, träning, bilbesiktning, entré till kungliga slottet, båtbiljetter, fröer, hemlarm, dagens lunch och mycket därtill.
  • PRO-försäkringar – Alla PRO-medlemmar kan teckna fyra olika försäkringar som är skräddarsydda efter personliga förutsättningar och önskemål
  • Medlemstidning – PROPensionären skickas ut nio gånger per år
  • PRO Medlemsresor – Som PRO-medlem reser man alltid till rabatterade priser, med andra PRO-medlemmar eller solo.
  • Kontaktombud – Det finns kontakter som hjälper nya medlemmar att komma in i gemenskapen
  • Fri datasupport – Man får gratis datasupport mellan 8 – 18 varje dag.

 

Det finns flera friskvårdsalternativ för PRO medlemmar i Falkenberg där man kan leva sunt och få prova på bowling, bangolf, bordtennis, boule, bowling, cykelturer, vattengympa och golf. Alla aktiviteter kommer att starta i höst och den 8 augusti klockan 18.00 är det avspark i form av en trevlig grillkväll.

Resande och gemenskap är nämligen två viktiga begrepp i PRO Falkenberg där det varje år görs flera resor. Den 9 augusti ska bland annat en hemlig resa göras, för att åka med till denna hemliga destination ska man anmäla sig senast den 1:a augusti och betala 260 kronor/per person.

Tidigare PRO-resor detta året har gått till ett köpcentrum i Helsingborg, till en teater, till en guidad tur i Falkenberg, det har varit en utfärd till Ästad Vingård, till Herrljunga där man fick se

och en båtresa. Trevliga dagsutflykter som främjar gemenskapen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *