Skip to content
Home » Nyheter » Besök mysiga Falkenbergs bokhandel

Besök mysiga Falkenbergs bokhandel

  • by
Flytta till Falkenberg
Falkenbergs bokhandel ligger i centrala Falkenberg, inte så långt från den berömda Tullbron. Det är en trevlig butik med en bra utbud av böcker för alla lässugna. Idag handlar många sina böcker på nätet, men faktum är att det är någonting speciellt med att gå runt bland böckerna i en bokhandel. Det ger en speciell känsla för bokälskare. Om du planerar att flytta till Falkenberg kan du vara glad över att det fortfarande finns en bokaffär. I takt med internethandelns framfart har många sådana nämligen försvunnit i landet, vilket vi tycker är väldigt synd.

Svårt att överleva pandemin

Många mindre bokbutiker har haft svårt att överleva pandemin, men vår bokhandel Falkenberg har lyckligtvis överlevt med ekonomin i behåll. De har själv uttryckt i medier att det i princip var folktomt den första tiden efter att covid-19 slog till. Någonting som säljer bra just i dessa pandemitider är pussel och spel, kanske för att det är något man kan använda tillsammans med dem man bor med. Även böcker kan vara bra för dem som bor ensamma.

Så har Falkenbergs bokhandel klarat sig

Det är viktigt hur man som butik marknadsför sig och just Falkenbergs bokhandel har en mycket trevlig hemsida där de delar med sig av följande:
  • Vad som är aktuellt inom bokvärlden och övriga världen
  • Tips om spännande böcker
  • Information om Läslustan – en bokcirkel

Besök bokhandeln

Falkenbergs bokhandel har givetvis coronasäkrat sin verksamhet så gott det går. Du som kund kan alltså känna dig trygg när du besöker butiken. De är noggranna med att hålla avstånd och att inte släppa in för många personer i butiken. Vi rekommenderar verkligen ett besök till bokhandeln i Falkenberg. Det må vara billigare att handla böcker online, men det är någonting speciellt med att gå runt i en bokhandel. Dessutom kan du få tips och hjälp av personalen och du slipper vänta på att boken ska levereras.