Skip to content
Home » Nyheter » Missa inte årets julmarknad i Falkenberg

Missa inte årets julmarknad i Falkenberg

  • by
Besökare på julmarknad i Falkenberg

Falkenberg är känd som en vacker kuststad på sommaren men faktum är att den också bjuder på mycket till julen. Varför inte göra ett besök och gå på en julmarknad i Falkenberg? Under 2021 har de premiär för en helt ny julmarknad på Vallarna. Det är en klassisk julmarknad som tar plats i en helt underbar miljö Perfekt för att komma i julstämning.

Redo att köra igång

Förra julen var det mycket som blev inställt på grund av den rådande pandemin. Därför är det säkerligen många som är intresserade av att gå på en julmarknad i Falkenberg och bara njuta av myset. Samtidigt kan du passa på att läsa om annat att göra i Falkenberg och upptäcka allt som staden har att erbjuda. Varför inte stanna en hel weekend och njuta av en liten minisemester med någon som du tycker mycket om.

Det råder ingen tvekan om att julmarknadena är tillbaka med ökad försäljning och det gäller även i Falkenberg. På marknaden i Vallarna kommer du hitta massor av härliga bodar som säljer allt från godis till prydnader. Allt till tonerna av julmusik och en fantastisk julbelysning som sträcker sig genom hela området.

Julmarknad i Falkenberg för barnen

Julen är ju som bekant barnens högtid och det finns även mycket för dem att upptäcka på julmarknaden. Tomtefar kommer finnas på plats för att ta emot alla önskelistor. Det finns även en stor lekplats, ponnyridning och en promenad med tomten. Dessutom finns det massvis att äta som även faller barnen i smaken. Det blir en riktigt bra kickstart på julen för barn i alla åldrar. Kanske hittar du även någon julklapp eller två?

När du blir trött i benen kan du passa på att slå dig ner vid scoutstugan och värma dig vid elden. Du kan även grilla en marshmallow och kolla in veckans Lotto resultat om du önskar. Du får alltså en rolig heldag själv eller tillsammans med någon som du tycker om. Är du i Falkenberg får det inte missas!

Flera olika julmarknader i Falkenberg

Det finns inte bara en julmarknad i Falkenberg utan du har chansen att upptäcka flera stycken under December månad. Det bästa sättet att hålla koll på alla datum är att kika i lokaltidningen eller på nätet. Många av dem hålls även i småbyar utanför själva stan. Om du har bil kan du alltså passa på att göra lite utflykter.

Falkenberg har satsat stort på julmarknader i år och försöker även locka folk utanför staden. Därför kan du räkna med storslagna events som verkligen är någonting utöver det vanliga.