Skip to content
Home » Nyheter » Det händer i Falkenberg under våren

Det händer i Falkenberg under våren

  • by

Capture

Det är en hel del på gång i Falkenberg nu under våren. Bland annat föreställningen Spexit – Falkenbergsrevyn 2017 som går av stapeln just nu och pågår hela vägen fram till slutet av mars. Det är faktiskt 20:e upplagan av revyn och stor show utlovas! Temat för det här året är politik, och med tanke på hur mycket som hände under 2016 med Brexit, nya partisymbolen för Liberalerna och skandalen med fackförbundet Kommunal, finns det en hel del att skämta om. Platsen är Falkenbergs Stadsteater klockan 15.30 och 19.00 varje fredag-lördag samt 14:30 på söndagar. Biljetterna kostar 455 kronor och de köper du enklast direkt från Falkenbergsrevyns hemsida här.

Annars då? Jo, givetvis får man inte glömma bort Jazz & Bluesföreningens årliga vårkonserter som drar igång inom kort. Fredag 3 mars är nästa konsert där A Tributet o Toots Thielemans kommer att uppträda. Namnet är en hyllning till Toots Thielemans som avled i somras och lämnade ett stort tomrum efter sig. Han har faktiskt en koppling till Sverige då han har uppträdd med inga mindre än Hasse och Tage. Musiken som kommer att spelas denna afton är en slags blandning av Thielemans gamla repertoar tillsammans med några andra nya godbitar. Klockan 20.00 drar konserten igång på Falkenbergs Strandbad. Priset ligger på 200 kr för icke medlemmar och 150 kr för medlemmar. Biljetter köper du här.

I övrigt kommer det anordnas ett flertal mycket intressanta föreläsningar under våren. Som till exempel den 9 februari då den licenserade personliga mentala tränaren Olof Röhlander besöker staden och föreläser. 6 april kommer författaren Tore Hagman till Falkenbergs Stadsteater och föreläser under temat Hembygd. Det kommer att handla om hur människor har levt med förändringar i skog och mark under ett kvarts sekel. Mycket bottnar i hans egna erfarenheter från barndomen.

Det var några av alla de events som kommer att äga rum i Falkenberg under våren, fortsätt följa oss för framtida tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *