Skip to content
Home » Nyheter » Vilka odds ger du Falkenberg FF?

Vilka odds ger du Falkenberg FF?

  • by

Är man en äkta falkenbergare så är man ett riktigt fotbollsfan brukar vi säga. Det hypas ordentligt här bort i Falkenberg inför säsongen och sommaren. EM står runt hörnet och allsvenskan har aldrig varit hetare därför tänkte vi ägna ett inlägg åt vårt kära FFF. För er utomstående som kanske inte är så bekanta med vårt lag så är Falkenbergs FF är vår egna fotbollsklubb som genom åren kvalificerat sig från de lägre serierna till superettan och Allsvenskan. Allsvenskan är en bra plattform för unga spelare att utvecklas i och ta nya steg från. Allsvenskan föder framtidsspelare som kanske en dag står där och glänser i Europeiska mästerskapen! Säsongen närmar sig med stormsteg och klubbarna håller på att färdigställa trupperna inför sommaren.

Just nu är det mycket på gång för laget och dagarna i ända spekuleras det i media om hur det kommer gå inför sommaren. De har minst sagt en spännande säsong framför sig. Snart utökas även laget med ännu en spelare, 26 spelare ska de bli men ännu har de inte gått ut med vem denna nya spelare är. Dock vet vi att det inte är en svensk spelare utan någon från en utländsk klubb, troligtvis får vi veta vem det är nästa vecka. Men då laget har fått hjälp med rekommendationer av Manchester City så är det med största sannolikhet någon med klass! Det bästa hade ju varit om det är en Bangura eller Kamara som de hittat. En fysisk spelare som sätter fart på lagets rätt så statiska anfall. Hur som helst är vi riktigt spända på vad som komma skall.

FFF har även precis kommit hem från träningslägret utanför Barcelona där de jobbat stenhårt för att förbättra sig inför säsongen. De fick även chansen att spana in de stora stjärnorna i Barcelona och Arsenal på nära håll. Hasse Eklund hoppas på att hela regionen ska sluta sig upp bakom laget för att tillsammans ge dem en push nu när även den nya arenan ska invigas.

Spelarna är taggade till tusen och vill mer än gärna att säsongen ska köra igång, speciellt om vi frågar Araba. Han berättar att han inte nådde sin personliga målsättning förra året då han blev utbränd efter halva säsongen. I år vill han leverera hela året,

-Jag ska göra allt för att bli bättre. Det innebär att du kan se mig sena kvällar på Falkenbers IP. Jag vill vara ett monster i 90 minuter, säger han och fortsätter,

-Det känns som att jag är i riktigt bra form. Jag vill bara slita av mig träningsjackan och börja spela!

Och snart är det dags för hemmapremiär mot blåvitt söndagen den 3 april! Du kan redan nu lägga ett bett på hur det kommer gå vägen under sommaren. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad och alltid ha tillgång till det allra senaste är att lägga ett Odds i mobilen. Där kan du även följa hur de går för alla de andra stora lagen där ute samt det stora mästerskapet i Frankrike. Vågar du satsa en slant på att vårt lag tar hem segern i år? Du kan enkelt hålla koll på hur det går för Falkenberg FF och deras spelschema så du inte missar en riktig rysare!

 

falkenberg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *